måndag 9 mars 2009

Den bråkar

routern, de e den som e mest irri för tillfället iaf, eller de kanske inte e den bara utan modemet verkar oxå vara lite motsträvigt, ungefär som om dom inte gillar varann, eller de kanske mig de inte gillar, hmm.





Å imorrn kommer hovis, har ju bara försökt få tag i honom i tre veckor nu,-ringde på mobilen, han brukar ju alltid ringa upp, men inget där.


fick veta att han skaffat ny mobil och de var krångel med den. När jag träffade honom hade han ju ingen "bok" med sig, "men ring på kvällen" sa han, sagt å gjort, men på kvällstid så var de bara upptaget, tror att de kan kanske skyllas på barnen och datorn. Ja då ringer jag väl på morronen ist. 8.45, då svarar sonen "nej tyvärr, han ligger å sover" hahahaha. Å sen så åkte dom bort över helgen så imorse ringde jag hem till honom igen å fick inget svar, men då ringde han faktiskt upp nån timme senare och imorrn ska han komma, då ska vi oxå boka nästa gång, på en gång.





En bild på Polkow, min 24-årige arab (ja de e en riktig fullblodsarab, även om han just nu ser ut som en förväxt shetlandsponny) får avsluta dagens inlägg.






Vi hörses /Pernilla

3 kommentarer:

  1. Åh, gammgubben =) Länge längesen man träffade honom nu!
    Rids han någonting nuförtiden? Lika pigg och "galen" ? :P

    SvaraRadera
  2. e ja han rids väl kanske 2 ggr /år eller nåt, de kanske har nåt att göra med de där pigg å "galen"(dvs en hel del), å en del med att inte viljan finns hos matte. För er som inte känner honom så är han helt galen åtminstonde på hemvägen, vilket man kanske tyckte va roligt i yngre dar, men de uppskattas inte nu, och följden är då den att jag hellre går hem.

    SvaraRadera
  3. hehe nä man blir jue lite klokare med åten och då vill man kanske inte ha vilka tokturer som hellst *S* ... Skoj att få se en bild på han iaf =D .. Minns när han hoppade över tråden IN i hagen hos morfar när en tjej skulle rida han *S* tror inte han gillade henne å ville ha slut på ridturen *skrattar* ..

    SvaraRadera