torsdag 7 maj 2009

Japp, den som väntar...

...men nu ska de väl ha lyckats med kamera å höns å allt.

Vi börjar med de medverkande från hönsdagen, jätteroligt och med en del nya kontakter, tack Pamela för att du fixat allt



Sen de fina silkisarna, Gullan följde mig hem efter hönsdagen och fick tre kompisar av samma sort, de verkar nöjda med tillvaron allihopa och idag fick dom komma ut i hundgården(som nu huserar endast höns). Givetvis så är dom inne på natten. Dom är helt klart såna hönor som snabbt kommer att klättra på favoritstegen. Än så länge har resten inga namn men Gullan som helt klart är en höna kommer att få visa vägen på namnfronten, tack Pam för att hon fick flytta hit.

En glad Stina som nu lärt sig cykla utan stödhjul, ser ni den gigantiska snöhögen i bakgrunden, snart ett minne blott den oxå.

Men jag glömde ju att knäppa en bra bild på Charlie (Chaplin), han som oxå följde med hem efter hönsdagen, så tam och så go, "Lillchalle".

En annan dag får de bli.

Vi har varit i Landsjö ikväll å haft besök av världens bästa arbetskamrat samt ett å annat gjort i lagårn.

Vi hörses/Pernilla

4 kommentarer:

  1. va duktig stina är!!!jätte fina och annorlunda vita hönsen......

    SvaraRadera
  2. Gullan trivs säkert mycket bättre hos dig ute på landet! Hoppas hon lägger på sig lite.
    Det ser riktigt bra ut...kan hålla med om att det var små ruskprickar men du kan säkert få fason på dom med. Dom såg ju fina ut trots att dom va lite smutsiga...
    Kram
    P.

    SvaraRadera