söndag 18 december 2011

18 december 2011

Snön ligger i drivor överallt och efter förra helgens frånvaro av ström så är man glad för densamme som bara finns, nästan jämt. 36 timmar var vi utan ström, telefonen kom tillbaka redan efter samma dag och eftersom mobilnätet oxå låg nere så känner man sig lite bortkommen och utlämnad utan kontakt med omvärlden.

Men nu är vi ju på banan igen och idag faller snön i drivor oxå. Gubben lämnade oss nyss för ett x-tra pass på fabriken, så ikväll får vi klara oss själva, jag å ungarna, men jag gissar att de blir en tidig kväll för oss alla eftersom dagen har varit händelserik, Stina har varit hos en kompis sen igår och Jesper har haft en kompis här sen igår, dom har för övrigt varit ute å lekt med traktorer i flera timmar idag. Storgrabbarna, men roligt har dom å de är så skönt när dom hittar nåt att göra ute, risken är ju annars stor att dom fastnar vid tv'n eller datorn inne.

Själv så har jag storstädat hos hönsen, 2 avdelningar iaf, resten får bli imorgon å tisdag. Så är de jul hos dom oxå.

Men nu är kaffet klart så vi hörses/Pernilla

1 kommentar:

  1. Gott Nytt!
    Nej, egentlige är Simon och Ekarna inte en film för bio, den kan man lika gärna titta på på Tvn...
    Ha det så gott, jag är lite kluven vad gäller den amerikaniserade versionen av filmen, men det blir säkert bra, den svenska var då ruggig, Naomi super!

    SvaraRadera